Your browser currently is not set to accept Cookies. Please turn it on or check if you have another program set to block cookies.

Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

1. Johdanto

Triumph Global Sales AG, Triumphweg 6, CH-5330 Bad Zurzach, Sveitsi ("me", "meidän") on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.
Tämä tietosuojaseloste, verkkokauppamyyntiä koskevat toimitusehtomme ja mitkä tahansa muut siinä viitatut asiakirjat asettavat lähtökohdan sille, miten käsittelemme keräämiämme tai meille annettuja henkilötietoja. Ole hyvä ja lue seloste huolellisesti, jotta ymmärrät meidän näkökulmamme ja käytäntömme koskien henkilötietojasi ja sitä, kuinka niitä käsittelemme.

2. Rekisterinpitäjä

Henkilötietolain (523/1999) tarkoittama rekisterinpitäjä on Triumph Global Sales AG, Triumphweg 6, CH-5330 Bad Zurzach, Sveitsi.

3. Miten käsittelemme keräämiämme tietoja

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi sinun ja meidän välisten sopimusten mukaisten velvollisuuksiemme noudattamiseen, meiltä pyytämiesi tietojen antamiseen sekä, mikäli olet antanut suostumuksesi yhteydenottoon kyseisiä tarkoituksia varten, uutiskirjeemme lähettämiseen. Voimme luovuttaa henkilötietosi myös kolmansille osapuolille kyseisiä tarkoituksia varten.
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille ainoastaan tämän tietosuojaselosteen mukaisella tavalla emmekä myy henkilötietojasi kenellekään.
Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

A. Asiakastili ja tilaukset

Keräämme tiedot, jotka annat meille täyttämällä lomakkeita verkkosivustollamme ("Sivusto"). Näihin tietoihin kuuluu asiakastilin luomiseksi annetut tiedot, jotta voit käyttää verkkokauppaamme tai tilata tuotteitamme. Tarvitsemme seuraavat tiedot asiakastilin luomiseksi: nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite ja salasana. Voit myös rekisteröidä erillisen osoitteen tuotteiden toimitusta varten. Sähköpostiosoitteesi toimii samalla myös asiakastilisi käyttäjätunnuksena. Voit muokata tietojasi milloin tahansa kirjautumalla tiliisi. Tietosi tallentuvat asiakastietokantaamme, kun napsautat "Tallenna tiedot ja asetukse" painiketta.
Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi automaattisesti ilmoituksen siitä, että asiakastilisi on luotu. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi salassa äläkä luovuta niitä kenellekään.
Seuraamme Sivustollamme tekemiäsi ostoja ja tilaustesi toteutumista. Käytämme tilausten käsittelemisessä Saksassa sijaitsevaa palveluntarjoajaa. Tämä palveluntarjoaja käsittelee henkilötietojasi vain meidän lukuumme ja ohjeidemme mukaisesti ja me pysymme henkilötietolain mukaisesti vastuussa tietojesi suojaamisesta.
Jos otat meihin yhteyttä, voimme säilyttää yhteydenotosta tallenteen.

B. Uutiskirjeet

Jos olet antanut siihen suostumuksesi, voimme käyttää tietojasi siihen, että lähetämme sinulle uutiskirjeen, jossa tarjoamme tietoa meistä ja tuotteistamme, jotka voivat kiinnostaa sinua. Voimme lähettää kirjeen sähköisesti (sähköpostilla tai tekstiviestillä) tai postitse.
Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla, älä laita rastia sitä koskevaan valintaruutuun lomakkeessa, jolla tietojasi kerätään. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen service@eu.triumph.com tai Triumph Global Sales AG, Triumphweg 6, CH-5330 Bad Zurzach, Switzerland.
Käytämme kolmansia palveluntarjoajia uutiskirjeemme käsittelyssä ja lähettämisessä. Nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja vain meidän lukuumme ja ohjeidemme mukaisesti ja me pysymme henkilötietolain mukaisesti vastuussa tietojen suojaamisesta.

C. Tietojen luovuttaminen

Voimme luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa konsernimme yhtiölle, jolla tarkoitetaan tytäryhtiöitämme sekä holding-yhtiötämme ja sen tytäryhtiöitä.
Voimme luovuttaa henkilötietosi kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:

  • Jos myymme tai ostamme liiketoimintaa tai muuta omaisuuserää, voimme luovuttaa henkilötietosi kyseisen liiketoiminnan tai omaisuuserän myyjälle tai ostajalle.
  • Jos kolmas osapuoli ostaa meidät tai huomattavan osan omaisuudestamme, asiakkaidemme henkilötiedot ovat osa siirrettävää omaisuutta.
  • Jos meillä on lakiin perustuva velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietosi; tai verkkokauppamyyntiä koskevien toimitusehtojemme tai muiden sopimusten täytäntöön panemista tai soveltamista varten; tai oikeuksiemme, omaisuutemme, turvallisuutemme, asiakkaidemme tai muiden suojelemista varten. Tähän sisältyy tietojenvaihto muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa huijauksilta välttymiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi
D. Vierailut verkkosivuilla, IP-osoitteet ja evästeet

Säilytämme tiedot vierailuista Sivustollemme. Näihin tietoihin kuuluvat mm. verkkoliikennetiedot, sijaintitiedot, lokitiedot ja muut viestintää koskevat tiedot, jos sitä edellytetään laskuttamista tai muuta tarkoitusta varten, sekä resurssit, joihin sinulla on pääsy.
Voimme kerätä tietokonettasi koskevia tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppisi, järjestelmän hallinnoimista varten sekä kokonaistietojen antamiseksi mainostajillemme. Nämä ovat tilastollisia tietoja koskien käyttäjiemme selaustoimintaa ja malleja eikä niiden avulla voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä.
Samasta syystä voimme hankkia tietoja yleisesti internetin käytöstäsi käyttämällä evästetiedostoa, joka on tallennettu tietokoneesi kovalevylle. Evästeet sisältävät tietokoneesi kovalevylle siirrettyjä tietoja. Niiden avulla voimme parantaa Sivustoamme ja tarjota parempaa ja yksilöidympää palvelua. Niiden avulla voimme arvioida vierailijoidemme määrän ja käyttäjämallin, säilyttää tietoja mieltymyksistäsi (ja siten räätälöidä Sivustomme yksilöllisten kiinnostusten mukaisiksi), nopeuttamaan hakujasi ja tunnistamaan sinut kun palaat Sivustollemme.
Voit kieltäytyä evästeiden hyväksymisestä aktivoimalla selaimeesi asetuksen, jonka avulla voit torjua evästeiden asentamisen. Tämän asetuksen valitseminen voi kuitenkin aiheuttaa sen, ettei sinulla ole pääsyä Sivustomme tiettyihin osioihin. Ellet ole muuttanut selaimesi asetuksia niin, että se torjuu evästeet, järjestelmämme lähettää evästeen, kun kirjaudut Sivustollemme.

4. Kolmannen osapuolen sovellukset


A. Google Analytics

Tällä Sivustolla käytämme Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google, Inc. (”Google”). Google Analytics käyttää ”evästeitä”, jotka ovat tietokoneeseen sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Google siirtää ja tallentaa evästeen verkkosivuston käytöstä saadun tiedon (mukaan lukien IP-osoitteesi) Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimilleen. Huomaa, että käytämme Google Analytics -palvelua “_anonymizeIP()” -lisäosalla, joka poistaa osan IP-osoitteesta niin, ettei sitä voi jäljittää yksittäiseen käyttäjään. Google käyttää tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, kootakseen sivustolla toimimista koskevia raportteja sivuston operaattoreille ja tarjotakseen muita sivustolla toimimista ja internetin käyttöä koskevia palveluita. Google voi siirtää nämä tiedot myös kolmansille osapuolille, jos laissa niin edellytetään tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muuhun Googlen hallinnassa olevaan tietoon. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sitä koskevat asetukset selaimestasi, mutta huomaa kuitenkin, että sen tekemällä kaikki sivuston toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä mainitulla tavalla ja edellä mainittuja tarkoituksia varten.

B. Facebook

Sivustossamme käytetään sosiaalisen facebook.com-verkoston lisäohjelmia. Tämän palvelun tarjoaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Lisäohjelmissa näkyy Facebook-logo tai Facebook Social Plugin -merkintä.
Jos siirryt sivustomme osaan, jossa näkyy tälläinen lisäohjelma, selaimestasi muodostetaan suora yhteys Facebook-palvelimiin. Facebook lähettää lisäohjelman sisällön selaimeesi, jossa se integroidaan osaksi web-sivua. Facebook saa näiden lisäohjelmien integroinnin kautta tietoja sivusta, jota on käytetty. Jos olet kirjautunut Facebookiin, Facebook voi siirtää näkymän Facebook-tiliisi. Kun olet vuorovaikutuksessa lisäohjelmien kanssa esimerkiksi napsauttamalla Tykkää-painiketta tai kommentoimalla, tiedot lähetetään selaimestasi suoraan Facebookiin, missä ne säilytetään.
Voit perehtyä tietojen keräämisen tarkoitukseen ja laajuuteen Facebookissa ja yksityisyytesi suojaamiseen tutustumalla Facebookin tietosuojailmoitukseen.
Jos et halua, että Facebook saa tietoja sinusta sivustomme kautta, kirjaudu ulos Facebookista ennen sivustomme käyttämistä.

5. Missä ja miten säilytämme tietoja

Saksassa sijaitseva tietojenkäsittelijä varastoi ja käsittelee keräämiämme henkilötietoja, jotka siirretään ja varastoidaan Sveitsiin eli Euroopan Talousalueen ("ETA") ulkopuolelle. Henkilötietoja käsittelee myös Sveitsissä eli ETA:n ulkopuolella toimiva henkilöstö, joka työskentelee meidän tai toimittajiemme lukuun. Tämä henkilöstö voi osallistua mm. tilauksiesi toteuttamiseen, maksutapahtumien käsittelyyn ja tukitoimintojen hankkimiseen. Antamalla henkilötietojasi hyväksyt kyseisen tietojen siirron, varastoinnin tai käsittelyn. Teemme kaikki kohtuudella vaadittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.
Säilytämme henkilötietosi ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi.
Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologian avulla. Valitettavasti tietojen siirto internetin kautta ei ole koskaan täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojen suojaamiseksi, emme voi taata Sivustollemme siirretyn tiedon turvallisuutta; kaikki siirrot ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tiedot, käytämme tarkkoja menettelytapoja ja tietoturvatoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn tietoihin.

6. Oikeudet

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietosi käsittely markkinointitarkoituksia varten. Tiedotamme yleensä (ennen kuin keräämme tietosi), jos aiomme käyttää tietojasi kyseisiin tarkoituksiin. Voit toteuttaa tämän kielto-oikeutesi ruksaamalla kyseisiä asioita koskevia ruutuja niissä lomakkeissa, joita käytämme tietojesi keräämiseen. Voit myös käyttää peruutusoikeuttasi milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen service@eu.triumph.com tai Triumph Global Sales AG, Triumphweg 6, CH-5330 Bad Zurzach, Switzerland.
Sivustollamme saattaa silloin tällöin olla linkkejä yhteistyökumppaneidemme, mainostajiemme ja tytäryhtiöidemme sivustoille. Jos seuraat linkkejä näille sivustoille, otathan huomioon, että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä emmekä me ole vastuussa niistä. Ole hyvä ja tarkista selosteet ennen kuin lähetät henkilötietojasi näille sivustoille.
Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja meillä on, sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Nämä sekä muut henkilötietolaissa turvatut oikeudet ovat toteutettavissa lain mukaisesti. Tietojen tarkastaminen on ilmaista kerran vuodessa, sen jälkeen tietojen tarkastamisesta koskevasta pyynnöstä voidaan periä 10,00 euron korvaus, joka kattaa tietojen antamisesta aiheutuvat kustannukset.

7. Tietosuojaselosteen muutokset

Kaikki tietosuojaselosteeseemme tekemämme muutokset ilmoitetaan tällä sivulla ja tarvittaessa myös sähköpostitse.

8. Yhteystiedot

Pyydämme lähettämään tätä tietosuojaselostetta koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt osoitteeseen service@eu.triumph.com tai Triumph Global Sales AG, Triumphweg 6, CH-5330 Bad Zurzach, Switzerland.

Syyskuu, 2012

Online-Shop Hotline

(For questions concerning your order in the Triumph Online Shop)

Mon – Fri

8 am – 8 pm

Phone

+358 (0)9 - 3157 9198 +358 (0)9 - 3157 9198

(Calls will be charged as local calls from a land line. Prices from mobile phones may vary. Please be aware that our Call Center is only able to conduct calls in English)

E-Mail:

service@eu.triumph.com

Triumph Customer Hotline

(For questions concerning your purchase in retail or wholesale as well as for the Triumph brand and products)

Mon - Thu

10 am – 5 pm

Fri

10 am – 4 pm

Phone

+358 (0)2 - 273 3644 +358 (0)2 - 273 3644

Fax

+358 (0)2 - 235 8500

(Calls will be charged as local calls from a land line. Prices from mobile phones may vary)

E-Mail:

info.nordic@triumph.com

Back to top