Betaling & Verzending Betaling & Verzending
Betaling & Verzending

Triumph biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat u gemakkelijk online kunt bestellen. U kunt uw bestelling betalen met iDeal, creditcard (Visa of Mastercard) en PayPal / PayPal Express. Kies gewoon de betalingswijze die u het gemakkelijkst vindt.

BETALING OP FACTUUR - KLARNA

Met Klarna heeft u nu een snel en eenvoudig bestelproces: nu bestellen, later betalen. Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u van Klarna direct een e-mail met de factuur en alle betaalgegevens. U heeft vanaf dan 14 dagen om de betaling rond te maken.

Heeft u vragen over uw factuur? Dan kunt u hier klikken.

Heeft u vragen aan de Klarna klantenservice? Klik dan hier

Besteed uw geld op een verantwoorde manier. Als u meer leent dan u zich kunt veroorloven, kan dat ernstige gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Zorg ervoor dat u uw maandelijkse facturen op tijd kunt betalen.

Betalen met credit/debit card

Als u met een creditcard/debit betaalt, moet u het kaartnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (rechts naast het handtekeningvakje op de achterkant van de kaart) invoeren.

Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevoerd, zodat vertraging wordt voorkomen. Het factuurbedrag wordt goedgekeurd voor de aan de creditcard gekoppelde rekening wanneer u uw bestelling verzendt. De daadwerkelijke debitering vindt pas plaats als de producten worden verzonden.

Om optimale veiligheid te garanderen bieden wij de beveiligingsmethode 3D Secure aan voor betalingen met creditcard. Hierbij wordt een extra stap toegevoegd aan het online betaalproces. Nadat u zich eenmaal hebt geregistreerd, moet u een wachtwoord invoeren bij retailers die deze dienst aanbieden. Triumph helpt u stap voor stap bij het uitvoeren van een betalingstransactie via 3D Secure.

Betalen met PayPal / PayPal Express

Tijdens het betalingsproces wordt u doorgeleid naar de PayPal / PayPal Express-pagina om in te loggen bij PayPal / PayPal Express en de betaling af te ronden. Als de betaling is verricht, wordt u automatisch weer teruggeleid naar de Triumph Online Shop.

Opmerking: Let op dat er voldoende saldo op uw PayPal / PayPal Express-rekening staat om de transactie met succes te kunnen voltooien.

U ontvangt een bevestigingsmail van PayPal / PayPal Express als het bedrag op onze rekening is overgemaakt. En vervolgens ontvangt u van ons een tweede e-mail met een bevestiging van de bestelling.

Wilt u gebruik maken van PayPal / PayPal Express?

PayPal / PayPal Express is een online betaalservice voor het veilig, eenvoudig en snel betalen in online winkels - zonder kosten.

U kunt uw bankrekening of uw creditcard koppelen aan uw PayPal / PayPal Express-rekening.

Ga naar de website van PayPal / PayPal Express (www.paypal.nl) voor meer informatie of om een rekening te openen.

Terugbetaling via PayPal / PayPal Express:
Nadat de retourzending bij Triumph is aangekomen en verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail. Het restitutiebedrag wordt binnen enkele dagen rechtstreeks op uw PayPal / PayPal Express-rekening bijgeschreven.

Gegevensbescherming

Om de bescherming van uw bestel- en creditcardgegevens te waarborgen, verzenden wij uw gegevens altijd gecodeerd. Wij maken gebruik van de beveiligingsmethode SSL (Secure Socket Layer).

Lees ons privacybeleid voor meer informatie over gegevensbescherming.


Verzending

Ontvang uw kerstinkopen op tijd

Om ervoor te zorgen dat uw kerstinkopen op tijd voor de feestdagen worden geleverd, kunt u tot 21 december, 10:30 met PostNL bestellen.

Je bestelling wordt als standaardpakket door PostNL bezorgd. Voor bestellingen met een waarde van meer dan € 75,00 met uitzondering van aanbiedingen en kortingen, neemt Triumph de verzendkosten voor zijn rekening. Voor bestellingen met een waarde tot € 75,00 worden € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Koeriersdiensten

Standaardleveringen worden uitgevoerd via Post NL.

Post NL

U kunt er gewoonlijk van uitgaan dat via Post NL verzonden standaardleveringen binnen 3 tot 4 werkdagen. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een e-mailbericht met de bestelstatus. Bestellingen worden verwerkt op weekdagen van maandag tot en met vrijdag. Als er niemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen, krijgt u een kaartje waarop staat dat de bestelling bij u is aangeboden en waar en wanneer u het pakket kunt ophalen. Pakketten die niet binnen 20 dagen worden opgehaald, worden teruggestuurd naar Triumph.

Afwijkend afleveradres

Het is voor ons geen enkel probleem uw bestelling te verzenden naar een afleveradres in Nederland dat afwijkt van het factuuradres.

Controle van verzendstatus

U kunt de verzendstatus van uw bestelling op elk gewenst moment controleren. Gebruik hiervoor de link in de e-mail met de verzendbevestiging. De verzendstatus kan pas gecontroleerd worden als het systeem van de verzender is bijgewerkt. Als het niet meteen werkt, probeert u het dan later nogmaals.

Geen, beschadigde of onjuiste levering

Als u uw pakket niet hebt ontvangen ondanks dat wij u een verzendbevestiging hebben gestuurd, neemt u dan via e-mail of via telefoonnummer +31 (0)2 - 0322 0027 contact op met klantenservice. Klantenservice vertelt u wat u in dit geval moet doen.

Online-Shop Hotline

Voor vragen aangaande uw Triumph Online Shop aankoop

Maandag tot vrijdag

8:00 tot 20:00 uur

Telefoon
+31 (0)2 - 0322 0027 +31 (0)2 - 0322 0027

(Tarieven voor vaste telefonie tegen lokaal tarief, tarieven voor het mobiele netwerk evt. afwijkend.)

E-Mail:

nl.service@triumph.com

Triumph Klantenservice

Voor vragen aangaande uw aankoop in de Triumph winkel en voor vragen aangaande Triumph en gerelateerde producten

E-Mail:

triumph.nl@triumph.com

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher t.w.v. €5 voor je eerste aankoop!
Aanmelden