Bestelstatus controleren
Bekijk uw bestelling, zelfs als u geen geregistreerde gebruiker bent. Voer in de onderstaande velden eenvoudigweg het bestelnummer en de postcode van het factuuradres in.
Bestelnummer *
Postcode van factuuradres *
* Verplicht veld
Mijn account
Ik ben een bestaande klant
E-mailadres *
Wist je dat je je sloggi.com login details ook kan gebruiken op triumph.com?
Wachtwoord *
* Verplicht veld
Ik ben een nieuwe klant
Registreer u nu zodat u uw aankopen kunt bijhouden en in de toekomst nog sneller online kunt bestellen.

Word hier lid van ons -lidmaatschapsprogramma en krijg regelmatig toegang tot geweldige premiums en beloningen. Alle My Triumph-leden genieten van gratis verzending

Zorg voor onze kleding.

Zorg voor

Clever Care

Zorg voor onze planeet.

onze kleding.

Lingerie met een geweldig design en een perfecte pasvorm moet je koesteren. Daarom is al onze lingerie van de hoogste kwaliteit. Met de juiste zorg kun je er langdurig van genieten. En dat is goed voor jou én goed voor onze planeet. Als je de onderstaande aanwijzingen volgt, behoudt je lingerie de look en de pasvorm die jij wilt.

Opbergen
Opbergen
Als je je lingerie op de juiste manier opbergt, behoudt ze haar vorm. Berg je lingerie netjes, veilig en droog op. Dat betekent dus in een lingerielade en niet op de vloer. Was vochtige of zweterige lingerie meteen. Of hang je lingerie op en laat ze aan de lucht drogen, waarna je ze later op een geschikt moment wast.
Wassen
Wassen
Het wassen van je lingerie vraagt om fijngevoeligheid. Scheid witte, felle en donkere kleuren. Was nieuwe lingerie gescheiden. De kleuren van nieuwe lingerie kunnen gemakkelijk uitlopen. Controleer het waslabel. Was bh's met vulling of een beugel met de hand. Zo behouden ze hun stevigheid en pasvorm.
Drogen
Drogen
Lingerie in de droger doen kan zijn tol eisen. Laat om deze reden moeder natuur haar magische werk doen.

Hang je lingerie op of leg ze plat op een handdoek met de cups naar boven en laat ze puur natuur aan de lucht drogen.
Verminder Hergebruik Recycle
Verminder
Hergebruik
Recycle
Wees zuinig met de wasbeurten en het gebruik van wasmiddel. Je lingerie én onze planeet zullen je zeer dankbaar zijn.
Clever Care
Wanneer je uiteindelijk toch een keer afscheid van je lingerie moet nemen, hoeft dit nog niet het definitieve einde te betekenen. Het is altijd beter om spullen opnieuw of voor een ander doel te gebruiken dan ze gewoon weg te gooien.

Kijk of je je lingerie kwijt kunt aan een kringloop- of liefdadigheidswinkel bij jou in de buurt. En houd ons nieuwe recyclinginitiatief in de gaten. Dit wordt binnenkort gelanceerd.
ONZE MERKEN

Word lid

Ontvang exclusieve content, ontdek nieuwe producten als eerste en geniet van speciale ledenkorting.