Bestelstatus controleren
Bekijk uw bestelling, zelfs als u geen geregistreerde gebruiker bent. Voer in de onderstaande velden eenvoudigweg het bestelnummer en de postcode van het factuuradres in.
Bestelnummer *
Postcode van factuuradres *
* Verplicht veld
Mijn account
Ik ben een bestaande klant
E-mailadres *
Wist je dat je je sloggi.com login details ook kan gebruiken op triumph.com?
Wachtwoord *
* Verplicht veld
Ik ben een nieuwe klant
Registreer u nu zodat u uw aankopen kunt bijhouden en in de toekomst nog sneller online kunt bestellen.

Word hier lid van ons -lidmaatschapsprogramma en krijg regelmatig toegang tot geweldige premiums en beloningen. Alle My Triumph-leden genieten van gratis verzending

Betaling

 • Welke betaalmethoden biedt Triumph?

  Triumph biedt je de volgende betaalmethoden voor je online aankoop:

  • Creditcard (Visa, MasterCard):
   Als je met een creditcard betaalt, voer dan het kaartnummer, de vervaldatum en de driecijferige beveiligingscode in, die je op de achterkant van de kaart vindt, rechts van het veld voor de handtekening. Het bedrag wordt in rekening gebracht zodra het ons magazijn verlaat. Zodra je de bestelling plaatst, autoriseren we alleen het bedrag: we leggen het vast zodra het is verzonden. Om maximale veiligheid te garanderen, gebruiken we de 3D Secure Standard voor creditcardbetalingen. Dit brengt het online betaalproces een stap verder. Nadat je bent ingelogd, vragen detailhandelaren die deze service aanbieden je om een wachtwoord in te voeren. Triumph begeleidt je stap voor stap bij het gebruik van 3D Secure Standard tijdens het betalingsproces.
  • PayPal / PayPal Express:
   Tijdens het betalingsproces word je omgeleid naar de PayPal / PayPal Express-website, waar je kunt inloggen bij PayPal / PayPal Express en de betaling kunt voltooien. Wanneer de betaling is verricht, word je automatisch doorgestuurd naar de Triumph Online Shop. Houd er rekening mee dat er voldoende geld op je Paypal / PayPal Express-rekening moet staan om de transactie te laten slagen. Je ontvangt een bevestigingse-mail van PayPal / PayPal Express wanneer het geld op onze rekening is bijgeschreven en een tweede e-mail van ons met een orderbevestiging.
  • Betaling op factuur door Klarna:
   Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je de factuur met alle betalingsgegevens rechtstreeks per e-mail van Klarna. Je hebt dan 30 dagen vanaf de factuurdatum om de bestelling te betalen. Meer informatie over Klarna vind je hier.
  • iDEAL online overboeking:
   Met iDEAL kun je op een betrouwbare, veilige en gemakkelijke manier online betalingen verrichten. Betalingen worden gedaan via de mobielbankieren-app of de online bankomgeving van je eigen bank.
  X
 • Wanneer wordt het bedrag in rekening gebracht als ik met een kaart betaal?

  Als je je bestelling plaatst met een creditcard, wordt het bedrag in rekening gebracht zodra het pakket ons magazijn verlaat. Zodra je de bestelling plaatst, autoriseren we alleen het bedrag: we leggen het vast zodra het is verzonden.

  X
 • Kunnen mijn bezorgadres en factuuradres verschillend zijn?

  Ja, je bezorgadres kan anders zijn dan je factuuradres, zolang beide adressen in Nederland zijn. Om deze functie toe te staan, vink je tijdens het uitchecken het vakje 'Mijn factuuradres is anders dan mijn bezorgadres' aan, waarna je de gegevens van je factuuradres kunt invoeren.

  X
 • Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, je kunt onze beschikbare betaalmethode Klarna gebruiken. Je kunt alle relevante informatie bekijken door hier te klikken.

  X
 • Klarna: Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?

  Als je vragen hebt over Klarna, kun je hier de beschikbare informatie bekijken.

  X
Online-Shop Hotline

Voor vragen aangaande uw Triumph Online Shop aankoop

Maandag tot vrijdag

8:00 tot 20:00 uur

Zaterdag

9:00 tot 17:00 uur

Telefoon
+31 (0)2 - 0322 0027

(Tarieven voor vaste telefonie tegen lokaal tarief, tarieven voor het mobiele netwerk evt. afwijkend.)

Schrijf ons
Triumph Klantenservice

Voor vragen aangaande uw aankoop in de Triumph winkel en voor vragen aangaande Triumph en gerelateerde producten

E-Mail:

triumph.nl@triumph.com

ONZE MERKEN

Word lid

Ontvang exclusieve content, ontdek nieuwe producten als eerste en geniet van speciale ledenkorting.