0 0
Bestelstatus controleren
Bekijk uw bestelling, zelfs als u geen geregistreerde gebruiker bent. Voer in de onderstaande velden eenvoudigweg het bestelnummer en de postcode van het factuuradres in.
Bestelnummer *

Postcode van factuuradres *

* Verplicht veld
Mijn account
Ik ben een bestaande klant
E-mailadres *

Wachtwoord *
* Verplicht veld
Ik ben een nieuwe klant
Registreer u nu zodat u uw aankopen kunt bijhouden en in de toekomst nog sneller online kunt bestellen.

Word hier lid van ons -lidmaatschapsprogramma en krijg regelmatig toegang tot geweldige premiums en beloningen. Alle My Triumph-leden genieten van gratis verzending

Met onze AW22-campagne vieren we echte verhalen en de unieke individualiteit van iedere vrouw. Pure toewijding - niet meer, niet minder.

My life in Flex Smart. It’s personal.
FLEX SMART
IT'S PERSONAL
Flex Smart, een veelzijdige essential in iedere kledingkast, is geïnspireerd door de vele rollen die vrouwen vervullen in het dagelijks leven. Niet alleen functioneel of fysiek, en niet alleen voor moeders, vriendinnen, zussen of dochters. De vrijheid om jezelf te zijn is voor iedereen een onbeschrijflijk krachtig gevoel. Intiemer kan niet. Flexibeler ook niet. Flex Smart is 100% persoonlijk.
ADAPTABLE
ADAPTABLE
Aanpasbaar
"Infinity-halslijn sluit perfect aan op de huid. Flexibele inzetstukken vormen zich naar de welvingen en rondingen van je lichaam."
Bekijk de Flex Smart-collectie
LIGHTWEIGHT
LIGHT
WEIGHT
Lichtgewicht
Temperatuurregulerende stof voor verschillende omgevingen en activiteitsniveaus.
TAKE IT ANYWHERE
TAKE IT ANYWHERE
Makkelijk mee te nemen
Compact op te rollen zonder te kreuken.
Bekijk de Flex Smart-collectie

INSPIR

ATIE

Iedere vrouw in onze campagne vertelt haar eigen verhaal. We worden door onze dierbaren allemaal op een andere manier gezien. En ieder perspectief is een van onze vele facetten. Maar hoe kijken we eigenlijk naar onszelf? Ook hoe je jezelf ziet, verdient de aandacht. 

ABBY
ABBY
"Het voelt voor mij altijd wat vreemd om ergens trots op te zijn, maar ik heb onlangs een prijs gewonnen voor een muziekvideo die ik heb gemaakt. Dat gaf mij wel het zelfvertrouwen dat ik nodig had."

Abby is filmmaker en actrice.
Bekijk de video
SIANON
SIANON
"De mensen waar ik van houd, zien mij op verschillende manieren. Mijn gezin weet dat multitasken niet mijn sterkste punt is, maar ik hoop dat ze altijd zien dat ik mijn best doe, ook al ben ik er niet heel sterk in. Het lukt me misschien niet altijd meteen, maar ik kom er wel."

Sianon is een trotse Londenaar en een onorthodoxe moeder.
NAOMI
NAOMI
"Het voelt zacht wanneer ik dit draag... Ik voel me flexibel en sterk, alsof ik alles wel zou kunnen."

Naomi is presentatrice en auteur.
Bekijk de video
VOLG ONS VERHAAL
VOLG ONS VERHAAL
Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte #PersoonlijkeStijl
ONZE MERKEN