Bestelstatus controleren
Bekijk uw bestelling, zelfs als u geen geregistreerde gebruiker bent. Voer in de onderstaande velden eenvoudigweg het bestelnummer en de postcode van het factuuradres in.
Bestelnummer *
Postcode van factuuradres *
* Verplicht veld
Mijn account
Ik ben een bestaande klant
E-mailadres *
Wist je dat je je sloggi.com login details ook kan gebruiken op triumph.com?
Wachtwoord *
* Verplicht veld
Ik ben een nieuwe klant
Registreer u nu zodat u uw aankopen kunt bijhouden en in de toekomst nog sneller online kunt bestellen.

Word hier lid van ons -lidmaatschapsprogramma en krijg regelmatig toegang tot geweldige premiums en beloningen. Alle My Triumph-leden genieten van gratis verzending

FREEDOM BRIEFS

FREE

DOM BRIEFS

Eindelijk: menstruatieondergoed dat echt werkt. Of je ze nu draagt tijdens je menstruatie of menopauze, bij het sporten of na je bevalling, op onze lekvrije slips kun je rekenen.


Aantrekken maar, en go with the flow.

FREEDOM BRIEFS
COMFORTABEL
Jouw lichaam, jouw menstruatie. Freedom Briefs zijn ontwikkeld voor iedereen. Draag de Tai Fit op lichtere dagen (absorbeert tot 3 normale tampons) of vertrouw met een gerust hart op het extra hoge absorptievermogen van de Maxi Fit (tot 5 normale tampons). Beide stijlen zijn ontworpen op basis van een waterbestendig basismateriaal, voor de hele dag bescherming en een fris gevoel.
FREEDOM BRIEFS
BETROUWBAAR
Menstruatie. Moederschap. De overgang. Sport. De lekvrije Freedom Briefs bieden je altijd en overal de bescherming en zelfverzekerdheid die je nodig hebt. Ons menstruatieondergoed is ultradiscreet ontworpen en gemaakt van bamboekatoen, dat van nature vocht absorbeert om de huid een droog en beschermd gevoel te geven tijdens je menstruatie.
FREEDOM BRIEFS
HERBRUIKBAAR
Freedom Briefs zijn makkelijk uit te wassen en beter voor het milieu dan wegwerptampons of -maandverband. Spoel gebruikte menstruatieslips schoon onder koud water tot het water er helder van af komt. Was ze daarna in een waszakje in je wasmachine op het katoenprogramma (40 °C). Geen zorgen: je kunt je menstruatieondergoed samen met andere donkere kleding uitwassen. Laat de slips aan de lucht drogen en je kunt ze opnieuw gebruiken.
ONZE MERKEN

Word lid

Ontvang exclusieve content, ontdek nieuwe producten als eerste en geniet van speciale ledenkorting.